Over ons

Wat doen wij

Wij maken websites voor branches. Dat klinkt simpel, maar er komt nog heel wat kijken bij het maken van een krachtige website. Het gaat er namelijk niet alleen om dat een site er goed uitziet, maar vooral dat deze goed weet te communiceren met de doelgroep. Ons werk begint dan ook altijd met het ontwikkelen van een krachtige communicatiestrategie. Want laten we eerlijk zijn: u bouwt toch ook geen huis zonder een goede bouwtekening? Zie ons als de architect van uw website. Hiervoor gebruiken wij de beste technieken die er beschikbaar zijn om zo stabiliteit, veiligheid en kwaliteit te kunnen garanderen.

Waarom wij?

Omdat u zich op krachtige wijze wilt profileren op internet en wij de juiste partij zijn om u daarbij te ondersteunen. Wij zijn een klein maar ambitieus bedrijf met veel kennis over het ontwikkelen van web applicaties. Daarbij werken wij nauw samen met zeer ervaren professionals op het gebied van communicatie, marketing en design zodat u altijd verzekerd bent van een goed advies!

Geschiedenis

KrachtOnline is in 2014 opgericht door Lennard Westerveld, een talentvolle programmeur die denkt in PHP, MySQL, Javascript, C#.net en nog wat andere programmeertalen. Hij werd zo vaak gevraagd voor het bouwen van webapplicaties dat de oprichting van een eigen bedrijf niet uit kon blijven. Hij is de menselijke kracht achter tientallen succesvolle websites.

Ga snel naar

Contact

De Hooght 58
3353CP Papendrecht

+31 (0)78 799 0046
info@krachtonline.nl